2 september 2019

Stand van zaken najaarscursussen en openingslezing

Nu de vakantieperiode weer afgelopen is, zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen voor ons najaarsprogramma.

De eerste uiterste inschrijfdata komen in zicht en er zijn al diverse cursussen volgeboekt.

Indien een cursus vol is, wordt dit op de website vermeld bij de desbetreffende cursus. De cursuscode wordt dan tevens uit het rolmenu verwijderd.

Graag willen wij uw aandacht vestigen op de cursus Muziek en theater. De onbekendste bekende componist - Inleiding tot het leven en werk van Franz Joseph Haydn (1732-1809) (cursuscode 19NF16). Deze cursus staat niet vermeld in de studiegids, maar u kunt wel via de website inschrijven. De cursus wordt gehouden in Leeuwarden en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Docent is Marcel Zwitser. Voor nadere informatie klikt u hier.

In Groningen vindt de interessante cursus Caesar-Augustus Mussolini verovert Rome. Architectuur, monumentenzorg en stedenbouw in het fascistische Rome (cursuscode 19NG11) plaats. In tegenstelling tot wat in de studiegids staat vermeld start de collegeserie op 30 september en duurt tot 11 november 2019 (21 oktober vervalt). Nadere informatie treft u hier.

In Leeuwarden geeft docente Agnes Schilder de cursus Ik doe, ik doe.... wat jij ook doet?! Over be├»nvloeden van gedrag (cursuscode 19NF10). In tegenstelling tot wat in de studiegids staat vermeld is deze cursus nog niet eerder aangeboden en wordt er gebruik gemaakt van nieuw cursusmateriaal. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar
Voor meer informatie over deze cursus klikt u hier.

Voor de openingslezing in Groningen bestaat grote belangstelling, deze is al geruime tijd volgeboekt.

Wijzigingen en actuele informatie voor onze cursussen treft u aan op onze website. Checkt u deze voor de zekerheid altijd even!

Wij wensen u veel studieplezier!

Verslag studiereis naar Noord-China, 17 mei tot 6 juni 2019

Als vervolg op de lezingenserie over Noord-China organiseerde docent Peter Druijven een studiereis naar Noord-China.

Voor een verslag van deze studiereis klikt u hier.

Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden via het volgende emailadres: hovo@rug.nl

Wilt u volledig uitgeschreven worden en wilt u dus ook geen studiegids meer ontvangen, dan kunt u ook hiervoor mailen naar hovo@rug.nl Geeft u daarbij aan dat u volledig uitgeschreven wilt worden. Bij uitschrijving worden al uw persoonlijke gegevens uit ons adressenbestand verwijderd.